Szolgáltatások

Cégünk teljes körűen foglalkozik toronydaruk bérbeadásával, melybe bele tartozik a szállítás, szerelés, karbantartás. Toronydaruink között megtalálja az önszerelő* típusokat, amik kiválóan használhatók kisebb építkezéseknél. Nagy előnye, hogy költséghatékonyan telepíthető, kicsi az energiafogyasztása és nehezen megközelíthető helyekre is alkalmas. Természetesen rendelkezünk nagy toronydarukkal, amelyek között megtalálhatja az új úgy nevezett "csúcs" nélküli** toronydarut is. Előnyős, ha egy munkaterületen több darut kell felszerelni, sokkal hatékonyabban használható ki a rendelkezésre álló tér a daruk lépcsőzetes elhelyezésével. További információkért tekintse meg toronydaruinkat és azok paramétereit!

Ingyenes helyszíni felmérést követően a toronydaru telepítése után üzemeltetéséhez biztosítunk:

  • Toronydaru kezelőt
  • Szervíz szolgáltatást
  • Üzembe helyezési jegyzőkönyvet
  • Veszélymentes üzemmód szabályzatot
  • Érintésvédelmi szabványossági felülvizsgálati jegyzőkönyvet
  • Villámvédelmi szabványossági felülvizsgálati jegyzőkönyvet

Szakképzett csapatunk (a munkaterület sajátosságait és a toronydaru típusát figyelembe véve) általában egy nap alatt elvégzi a toronydaru telepítését.

Cégünk kizárólag POTAIN típusú toronydarukkal rendelkezik.

* Önszerelő toronydaru: olyan toronydaru, ami saját magát állítja fel kötélzet, illetve hidraulika segítségével. Nem szükséges külön autódaru az összeszereléshez.

** Különbség a régi "csúcs-os" toronydaru és az új "csúcs" nélküli toronydaru között megtekinthető ezen a képen.